Menu Sluiten

Training

Wat kan je bij ons komen doen?

“From one day to day one”

Om fit te worden moet je er op een dag gewoon aan beginnen. Geen loze beloftes aan jezelf, maar effectief starten en blijven doorgaan! De ideale plaats hiervoor is
GetFit! Antwerp. Gelegen op de Lambrechtshoekenlaan in Merksem bieden wij een gevarieerd aanbod aan groepslessen en individuele begeleiding. Voor ieder wat wils!

Personal Training

Onder privé-begeleiding van onze professionele trainers werken we aan jouw doelen op jouw tempo. Je wordt gecontroleerd begeleid naar een betere en gezondere levensstijl.
Wil je graag gewicht verliezen, spieren kweken of gewoon wat meer bewegen? Dan zijn onze trainers de ideale partner om jou hierbij te helpen!

Groepslessen

Sport jij liever in groep? Ook dat kan! Bij GetFit! kan je kiezen uit een ruim aanbod aan groepslessen. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van een 12-tal personen, zodat je steeds het contact met de lesgever behoudt en er voldoende kan bijgestuurd worden waar nodig. Elke les duurt 60 minuten en er wordt steeds rekening gehouden met een goede opwarming en cooling-down om blessures te vermijden!