Menu Sluiten

Over ons

Wij zijn Getfit! Leuk je te leren kennen!

Leuk je te leren kennen!

Onze professionele en gemotiveerde trainers staan klaar om jou te helpen je sportieve doelen te bereiken!

Charissa Van Puymbroeck

Kinesist & personal trainer

Na jarenlang rope skipping op hoog niveau te hebben uitgevoerd, ben ik overgestapt op het hardlopen. Twee marathons later heb ik de smaak volledig te pakken en ben ik enorm gemotiveerd om ook anderen te helpen hun sportieve doelen te bereiken. Als kinesiste heb ik ondertussen ook al enkele jaren ervaring in de sportsector en ik zou deze knowhow dan ook graag verder gebruiken om mensen blessurevrij te kunnen laten sporten. Aansluitend wil ik mensen mee helpen hun zelfvertrouwen terug te vinden en hen leren een gezonde levensstijl aan te houden. Wanneer je je goed voelt, straal je dit ook uit. Geef mij geen goede voornemens, maar werk samen met mij aan die lifestyle-switch!

Kevin Ongena

Kinesist

Als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen is het al jarenlang mijn beroep om mensen te begeleiden en ondersteunen bij de ontwikkeling van een gezonde levensstijl. Door mijn functie als zelfstandig kinesitherapeut, kinesitherapeut bij de Koninklijke Belgische korfbalbond alsook bij Team Belgium waar ik mee naar de World Games ben geweest, heb ik ook veel ervaring kunnen opbouwen in de begeleiding  en ondersteuning van (top-)sporters.

Alles begint in de eerste plaats bij het voorkomen van alledaagse kwaaltjes zoals bv. rug- en nekklachten alsook de blessurepreventie bij sporters. Het behandelen van deze letsels is een volgende stap richting het terug normaal en pijnvrij functioneren. Een derde en laatste stap is een optimaal rendement ontwikkelen zowel bij de sporter als de niet- sporter. Dit optimaal rendement komt natuurlijk niet vanzelf!

Er komt dus een heleboel bij kijken en daarom is GetFit! Antwerp de ideale manier om te bewijzen dat een gezonde geest in een gezond lichaam de sleutel is tot succes!

Conner Lambrechts

Personal trainer

Als para-commando ben ik het gewend om mijn lichaam vaak tot het uiterste te drijven. Hardlopen en krachttraining worden bij ons veelal gebruikt om op niveau te blijven. Na vele jaren onbesuisd te sporten en van het ene kleine kwaaltje in het andere te lopen, vond ik het tijd om eens grondig te analyseren hoe dit kwam. Alles begint bij stabiliteit en een geleidelijke opbouw. Deze kennis wil ik dan ook gebruiken, samen met mijn militaire enthousiasme, om mensen blessurevrij naar een hoger niveau te brengen, want iedereen kan in vorm geraken! Voor mij is sport een echte uitlaatklep. Vrijdagavond niet gesport? Dan kan het weekend niet beginnen!