Menu Sluiten

GROEPSLESSEN

Samen in groep je doelen bereiken.

BoxingMotion

Uit studies is gebleken dat boksen het cardiovasculaire- en uithoudingssysteem enorm verbetert. Doordat je bij elke beweging je volledige lichaam gebruikt, verbeter je niet alleen je coördinatie, maar spreek je ook je volledige spierstelsel aan. Wees dan ook niet verwonderd door je stijve buikspieren de dagen nadien! Let op: we maken van jou geen volleerd profbokser, maar na een lange werkweek kan je jezelf bij ons volledig laten gaan! Gedurende een uur ligt de focus op het bewegen, individueel of met partner, zodat je fit het weekend kan starten!

Back Development

Wil ook jij met een pijnvrije rug door het leven? Kom dan nu deelnemen aan onze groepsles ‘BACK DEVELOPMENT’. Onder begeleiding van een kinesist ga je in een kleine groep rugverstevigende oefeningen uitvoeren. Net doordat we werken in kleine groepjes zijn we in staat om iedereen nauwgezet op te volgen en permanent te corrigeren waar nodig. We maken gebruik van grondoefeningen, therapeutische ballen en therabanden om zo jouw levenskwaliteit te verhogen! Er wordt gelet op het corrigeren van slechte houdingen en het bewust worden en controleren van bewegingen.

Bootcamp

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode dewelke in teamverband wordt uitgevoerd. De workouts bestaan uit een combinatie van conditie- en krachtoefeningen, waarbij we voornamelijk werken met ons lichaamsgewicht. Hierdoor is iedereen in staat om deel te nemen ongeacht leeftijd, flexibiliteit of fitness. Doordat we in groep werken pushen we onszelf wat verder dan we bij een gewone workout zouden doen.
Heb jij al een goede basisconditie? Geen probleem! Alle oefeningen zijn volledig aanpasbaar naar ieders niveau. Denk hierbij aan extra gewicht, rekkers of tempoverhogingen.

Core

Core Stability is het verstevigen en leren gebruiken van de spieren rondom je ruggenwervels. De training zorgt er uiteindelijk voor dat je dagelijkse bewegingen, zoals je evenwicht bewaren of iets optillen, ondersteund worden. Het is de basis van een sterk lichaam en werkt preventief tegen blessures evenals rugpijn op latere leeftijd. Bijkomend zorgt deze trainingsmethode voor een mooiere lichaamshouding. Dubbel gewonnen! De oefeningen zijn toegankelijk voor iedereen en er is geen kennis of ervaring vereist om de lessen te kunnen volgen.

SeniorenGym

Bewegen is belangrijk, ook als je ouder wordt! Door gebrek aan beweging worden onze spieren en gewrichten alsmaar strammer en bij gebrek aan beweging vermindert zelfs onze botdensiteit waardoor we sneller iets breken.
Daarom willen we dat jij beweegt! Tijdens deze lessen worden sport en gezelligheid trouwens gecombineerd! Onze lessen worden in groep gegeven, enerzijds voor het sociale aspect en anderzijds werkt dit zeer motiverend! Ideaal om met vrienden en vriendinnen te sporten op muziek, in thema en vooral op eigen tempo. Er worden oefeningen uitgevoerd zittend op een stoel, staand of liggend op een matje al dan niet met hulpmiddelen.